Pumpe

Industrijske pumpe koje isporučujemo su cenjeni u mnogim industrijama već duži niz godina. Pumpe se između ostalog koriste u kozmetici, farmaceutskom, štamparskom, hemijskom, petrohemijskom i prehrambenom sektoru i za boje boje I lakove.

Ponuđeni proizvodi mogu da se koriste za prečišćavanje vode, doziranje kiselina, transport reagenasa, suspenzija i raznih tečnosti. U našem asortimanu naći ćete procesne, zupčaste, centrifugalne, higijenske, dozirne i mnoge druge pumpe. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje o potrebama savremenog kupca omogućava nam kreiranje funkcionalnih, sigurnih rešenja savršeno spremnih za obavljanje njihovih funkcija u različitim vrstama proizvodnih pogona.

Centrifuglane pumpe se uglavnom koriste u hemijskoj industriji, gde omogućavaju transport kiselina, alkohola i rastvarača, a zupčaste pumpe se uglavnom koriste za transport viskoznih medija. Preporučujemo vam da se upoznate sa našom ponudom.

MEMBRANSKE

MEMBRANSKE

Membranske pumpe iz našeg proizvodnog programa, napajaju se komprimovanim vazduhom, savršene su za transport različitih vrsta opasnih tečnosti, ili pokazuju osetljivost na smicanje, zapaljive ili hemijski agresivne. Ovi proizvodi su u potpunosti otporni na hlorovodoničnu kiselinu, sumpornu kiselinu, azotnu kiselinu, natrium hidroksid i ostale takve supstance.

CENTRIFUGLANE

CENTRIFUGLANE

Centrifuglane pumpe su predviđene za pretakanje raznih vrsta tečnosti i hemikalija, kao što je pumpanje vode I ostalih neviskoznih kiselina i lužine. Zahvaljujući otpornosti na mehanička oštećenja i štetne efekte agresivnih supstanci, savršeno se prilagođavaju prehrambenoj, štamparskoj, hemijskoj ili petrohemijskoj industriji.

ZUPČASTE

ZUPČASTE

Zahvaljujući odličnom i dobro osmišljenoj konstrukciji, zupčaste pumpe odlikuju visokom efikasnošću. Koriste se za transport različitih viskoznih tečnosti kao što su čokolade, melase, bitumen ili čak mazut.

 
DOZIRNE

DOZIRNE

U asortimanu dozirnih pumpi nudimo modele membranskih i klipnih sa kugličnim ventilima. Mogućnost izvedbe sa više glava. Na stranici posvećenoj ovoj seriji pumpi, detaljno smo opisali princip rada. Koriste se doziranje flokulanata, aditiviranja, aroma, raznih hemikalija i lužina.

ZAVOJNE

ZAVOJNE

Pumpe ovog tipa karakteriše konstrukcija koja omogućava pretakane tečnosti podjednako visoke I male viskoznosti, dodatno omogućava preokret pravca protoka tečnosti u oba smera. Najširu upotrebu su našli u industiji otpadnih voda, boja I lakova, viskoznih tečnosti I prehrambenih proizvoda.

PERISTALTIČNA

PERISTALTIČNA

Između ostalog koriste se u prehrambenoj, hemijskoj, rudarskoj, građevinskoj, drvoprerađivačkoj i poljoprivrednoj industriji. Karakteriše ih velika usisna moć I mogućnost suvog rada. Koriste se u postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda prilikom doziranja krečnog mleka, transport mulja.

 
SA FLEKSIBILNIM RADNIM KOLOM

SA FLEKSIBILNIM RADNIM KOLOM

Preporučujemo vam da pročitate detaljan opis konstrukcije pumpi sa fleksibilnim rotorima koja su u našoj ponudi. Uređaje ove vrste karakteriše prvenstveno jednostavnost upotrebe. U zavisnosti od vaših potreba, mogu biti izrađeni od poliranog ili industrijskog nerđajućeg čelika I bronze. Rasprostranjeni su na aplikacijama istakanja mleka I ubrizgavanja rasola u mesne proizvode.

KRILNE

KRILNE


Nudimo pumpe za primenu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, sa EHEDG i 3A sertifikatima. Ova vrsta opreme garantuje visok nivo higijene. Preporučujemo ga uglavnom za transport nežnih tečnosti kao što su jogurt, sir, šećerni i invertni sirup, kreme.

ŠTAPNE

ŠTAPNE


Ove pumpe se uglavnom koriste za istakanje tečnosti, npr. iz buradi ili IBC kontejnera. Sastavljeni su od pumpne cevi i motora, koji omogućava efikasan i bezbedan transport industrijskih i prehrambenih proizvoda. Prednost barel pumpi je njihova izuzetna lakoća, pokretljivost i ekonomičnost.

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.