Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Pumpe sa plastičnom presvlakom

 

CCL / UCL

Serije UCL / UCL / UCL-B su po standard ISO 5199 (EN22858/ISO 2858) centrifugalne pumpe sa metalnim kućištem i plastičnom presvlakom delova u dodiro sa fluidom koji se pumpa opremljene mehaničkim zaptivačem.

 

 Opširnije 

 

ETN EVO

Serija ETN EVO (SUB- EN 22858; ISO 2858) sa magnetnom spojnicom je pumpa sa metalnin kućištem presvučen plastikom delova koja su u dodiru sa likvidiom koji se pumpa, idealne za bezbedno pretakanje korozivnog, zapaljivog i toksičnog medija.

 

 Opširnije 

 

UTN / UTN-BL

UTN-L / UTN-BL su snažne procesne pumpe, konstruisane za pumpanje korozivnih, toksičnih, bez mirisnih, radioaktivnih, sterilnih i zapaljivih likvida.
 
 

 

 Opširnije 

 

XTN-BL/XTS-B - za likvide sa česticama

Nova serija XT (ISO 2858/EN 22858) su specijlane pumpe sa magnetnom spojnicom za pretakanje hemikalija sa čvrstim česticama je konstruisana kako bi bila pogodna za aplikacije gde je potreban dupli mehanički zaptivač.

 

 Opširnije 

 

 

Samousina

Samousisna magnetna pumpa za hemijske procese Ova serija pumpi zadovoljava sve visoko sigurnosne kriterijume industrije.

 

 Opširnije 

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.