Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Izolacione obloge

 

DIZAJN I MATERIJALI

Higijenske obloge | izvedba pogodna za ATEX zone
Komponente Materijal
Spoljni omotač nerđajući čelik AISI 304, peskirana površina
Unutrašnja izolacija antistatička poliuretanska pena
 
Industrijske obloge | standardna izvedba (nije-Ex)
Komponente Materijal
Spoljni omotač izdržljiv tehnički tekstil, prekriven silikonom
Unutrašnja izolacija staklena vlakna
 
 

Higijenske obloge

Tapflo predstavlja seriju higijenskih obloga, posvećenih korisnicima Tapflo AODD pumpi.

Obloge od nerđajućeg čelika su robusne, čvrste i mogu se čvrsto i snažno zatvoriti. Postavljene sa namenskom izolacionom prostirkom, higijenske obloge su savršeno rešenje za smanjenje nivoa radne buke i izolaciju pumpi od ambijentalnih toplotnih uslova I uticaja.

Rešenja za najzahtevnije aplikacije!

  • Rad u strogim uslovima buke.
  • Pumpanje toplih ili hladnih tečnosti na stabilnoj temperaturi.
  • Primene gde je potrebna glatka površina opreme koja se lako čisti.

 

Industrijske obloge

Tapflo Industrijske obloge kombinuju dizajn prilagođen korisniku sa visokokvalitetnim materijalima stvarajući izdržljivo rešenje koje će funkcionisati godinama u skoro svakoj primeni.

Tapflo obloge su napravljene po meri kupca, tako da odgovaraju širokom spektru Tapflo pumpi i mogu se lako montirati bez ikakvog alata.

Zvučna izolacija, toplotna izolacija ili čak grejanje pumpom može se vršiti pomoću obloge. Sada je sve ovo dostupno u Tapflo-u!

  • Zvučna izolacija Potrebno je da vaš proizvodni proces bude tih? Izaberite obloge iz Tapflo-a opremljene podlogom za zvučnu izolaciju.
  • Toplotna izolacija Potrebno je da zaštitite pumpu od spoljašnjih toplotnih uticaja? Zadržite toplotu unutar pumpe i izolujte je od okoline.
  • Grejanje pumpe Potrebno je da održite stabilnu temperaturu tečnosti? Električno grejane obloge će zagrejati vašu pumpu.
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.