Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Jedinica za istakanje proizvoda velike viskoznosti

 

TIPIČNE PRIMENE

Hrana i piće
paradajz pire (koncentrat), duplo koncentrovani paradajz pasta, paradajz pire, pulpa od paradajza, koncentrat voća i povrća, voćna pulpa ili baza, koncentrat sosa, glukozni sirup, maltozni sirup, kukuruzni sirup, visokofruktozni kukuruzni sirup (HFCS ) ili glukozno-fruktozni sirup (GFS), zobeni sirup, karamela, puter od kikirikija, pasta od badema, majonez, nugat pasta, čokolada, krema, baza za piće.
Kozmetika i farmacija
kozmetički i farmaceutski vazelin, mast, krema i losion, polučvrsti vosak/parafin, glicerin, ulje, sjaj za usne, maskara, sredstvo za čišćenje lica, maska za lice.
Industrija
mast, uključujući mast NLGI klase 3 za teške uslove rada, mastilo, boju, smolu, premaze i zaptivne mase.
 

Istakanje buradi sa visoko viskoznim tečnostima nikada nije bio lakši. Naš sistem (HVS) dizajniran je da pojednostavi ovaj zadatak, nudeći automatizovanu efikasnost i odlične mogućnosti uštede. Sa HVS-om, iskusićete nesmetan proces istovara, omogućavajući vam da se fokusirate na druge kritične zadatke dok postižete nivo pražnjenja proizvoda do 99%. Pozdravite se sa mukotrpnim ručnim pražnjenjem buradi uz HVS.

Naš sistem za pražnjenje buradi je opremljen higijenskom membranskom pumpom koja ima mogućnost podizanja i spuštanja, dizajniranu za efikasno pražnjenje buradi od 200 litara. Uređeaj je lako prenosiv i nudi pogodnost pražnjenja buradi sa sadržajem dvostruko koncentrovane paradajz paste za manje od dva minuta, pokazujući svoju izuzetnu brzinu i efikasnost u akciji.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • Brzo pražnjenje buradii: do 400 litara u minuti, u zavisnosti od svojstva tečnosti i potisnog pritiska.
  • 99% izvlačenja proizvoda: ušteda proizvoda zahvaljujući primenjenom poklopcu za struganje.
  • Visoka sigurnost procesa i prednosti uštede vremena: donosi kontrolni sistem.
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.