Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Top Entry Mikseri

 
 

Tehnički podaci

Standardni mikseri: (0.18 kWt-15 kWt)
Moguće izvedbe: do 1250kWt
Dostupne u različitim verzijama u zavisnosti od potreba klijenta
Vreme proizvodnje:1 td 52 nedelja
Konstrukcija propelera: od standardnog do zahtevanog dizajna
Viskozitet:1 do100,000 cSt
Brzina: od 0 do 3000rev /min
Temperatura - do 300C za specijalne izvedbe
Zaptivne performanse: od standardnih do to specijalnih mehaničkih izvedbi
Materijal: SS (standard), legirani čelik
Performanse miksera: sanitarni, EX (ATEX), opšti industrijski/td>
 

Tokom 90 godina SPX's Lightnin brend je postao lider u tehnologiji mešanja različitih medija. Naša dugogodišnja baza znanja i posvećenost kontinualnom razvoju proizvoda omogućava efikasan i pouzdan rad širom sveta. Sa našom nenadmašnom ekspertizom u domenu procesnih aplikacija i vrhunskim dizajnom praktično možemo da rešimo bilo koji problem vezan za mešanje medija bez obzira koliko kompleksno to izgledalo.

Tipične aplikacije

 • Hemijska industrija. LIGHTNIN Top Entry, Side Entry i Static Mixers se koriste širom sveta za širok spektar aplikacija u hemijskim procesnim industrijama, uključujući: mešanje, suspenzija čvrstih materija, prenost toplote, polimerizacija, rastvaranje, smicanje, prenošenje mase, složene hemijske reakcije, hidrogenizacija. LIGHTNIN mikseri su dostupni u 4 veličine od 1/4 do 3500 HP.
 • Rudarstvo i minerali.Odaberite Lightnin opremu i dobićete više od efikasnog i isplativog procesnog rešenja. Dobijate 85 godina iskustva u superiornoj tehnologiji obrade. Ovo iskustvo nam je omogućilo da dizajniramo i razvijamo proizvode specijalno za obradu minerala u 21-om veku.
  Područja primene: oksidacija pritiska, emulzija uglja, cevasti filteri, ekstrakcija rastvaračem, emulzija gline, CIP i CIL, flotacija, donji cevasti kristalizatori, biotehnološka i oksidacija bakterija, fosforna kiselina.
 • Naftna industrija. LIGHTNIN side-entry mikseri se koriste za različita mešanja i aplikacije skladištenja: asfalt, sirova nafta, gas.
 • Cevovodi i skladištenje. Svaki korak u procesiranju minerala zavisi od suspenzije čvrstih materija ili protoka ravnomerno pomešanog sa likvidom ili gasom. Možemo Vam pomoći da izađete na kraj sa različitim procesima koji utiču na kompletno procesiranje i mešanje. Lightnin nudi čitav niz aksijalnih protočnih impelera za različite nivoe suspenzije čvrstih materija potrebnih za skladištenje taloga.
 • Prerada vode i otpadnih voda. LIGHTNIN sistemi miksera i impelera se koriste u svim fazama prerade industrijskih i otpadnih voda, uključujući: brzo mešanje, hemijsko skladištenje, zadržavanje taloga i varenje, ujednačavanje i neutralizacija, flokulacija, mešanje smeše aktivnog ugljenika, provetravanje, dezinfekcija. LIGHTNIN poznaje svaku fazu prerade otpadnih i industrijskih voda. Mi kombinujemo procesno znanje sa LIGHTNIN tehnologijom mešanja kako bi optimizovali Vaše rezultate.
 • Farmaceutika i Biotehnologija. Možete videti LIGHTNIN miksere kako rade u cGMP postrojenjima za oba, uzvodna i nizvodna farmaceutska procesa, uključujući: proizvodnju vakcina, antibiotika, faktora krvi, inekcija.
 • Desumporizacija dimnog gasa. Lightnin je uspešno instalirao stotine Top i Side Entry agitatora za proces desumporizacije dimnog gasa počev od prve FGD instalacije 1960-ih u Lawrence Energy Center do današnjih modernih postrojenja.
  Još od prve instalacije, Boiler Systems su znatno više napredovali od Absorber Towers per Boiler 1970-e i 80-e do današnjih sistema sa single tower per Boiler, sposobnog da radi duži vremenski period bez isključivanja.
  Lightnin, mi posedujemo 90 godina iskustva u desumporizaciji dimnih gasova (FGD). Verujemo da ukoliko radimo posao dobro to znači da vam obezbeđujemo stepen mešanja koji Vam potreban a ujedno i štedimo energiju i obezbeđujemo pouzdan rad i uštedu troškova na mnogim poljima.
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.