Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

HVS Flexi

 

TIPIČNE APLIKACIJE

Hrana i piće
paradajz pasta (koncentrat), duplo koncentrovana paradajz pasta, paradajz pire, pulpa od paradajza, koncentrat voća i povrća, voćna pulpa ili baza, koncentrat sosa, glukozni sirup, maltozni sirup, kukuruzni sirup, visokofruktozni kukuruzni sirup (HFCS ) ili glukozno-fruktozni sirup (GFS), zobeni sirup, karamela, puter od kikirikija, pasta od badema, majonez, nugat pasta, čokolada, krema, baza za piće.
Kozmetika i farmacija
kozmetički i farmaceutski vazelin, mast, krema i losion, polučvrsti vosak/parafin, glicerin, ulje, sjaj za usne, maskara, sredstvo za čišćenje lica, maska za lice.
Industrija
Mast, uključujući mast za teške uslove rada na bazi litijuma NLGI klase 3, mastilo, boju, smolu, premaze i smese za zaptivanje.
 

Istakanje buradi koja sadrže visoko viskozne tečnosti je postalo efikasnije i preciznije sa našim HVS Fleksi sistemom. Ovaj sistem pojednostavljuje zadatak, obezbeđujući automatizaciju i efikasne funkcije za uštedu proizvoda. HVS Fleksi obezbeđuje neometano iskustvo istakanja, omogućavajući vam da se koncentrišete na druge važne zadatke dok postižete impresivnu stopu uklanjanja proizvoda do 99%. Pogodan je za aplikacije sa malim do umerenim zapreminama, kao što je direktno snabdevanje linijama za punjenje ili pakovanje. Naš sistem za pražnjenje buradi je opremljen higijenskom zavojnom pumpom koja može da podnese i najviskoznije tečnosti, do 100.000 mPas! Sistem je veoma pogodan za efikasno istakanje buradi od 200 litara zahvaljujući strugaču, ali se lako može koristiti i za istovar IBC i raznih drugih tipova kontejnera, što povećava njegovu svestranost.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • Pražnjenje buradii brzim tempom: do 100 litara u minuti, u zavisnosti od svojstva tečnosti i potisnog pritiska.
  • 99% ekstrakcije proizvoda: ušteda proizvoda zahvaljujući primenjenom strugaču.
  • Visoka sigurnost procesa i prednosti uštede vremena: donosi kontrolni sistem.
  • Preciznost i jednostavnost rada: idealno za integraciju sa linijom za punjenje.
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.