Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Membranske pumpe

Tapflo membranske pumpe su jedne od najsvestranijih industrijskih pumpi na današnjem tržištu. Mogu da se koriste u različitim instalacijama za brojne aplikacije. Zahvaljujući jednostavnom principu rada, sa kompaktnim i pouzdanim dizajnom, Tapflo membranske pumpe odgovaraju svim zahtevima teške industrije.

EODD

EODD Membranska pumpa na elektro pogon

Higijenske i industrijske. Materijali vlažne strane: Aluminijum, PTFE sa premazom aluminijuma, nerđajući čelik (industrijski i higijenski), plastika (PE&PTFE).

 

 Opširnije 

 

TC Energetsko efikasne pumpe

TC Energetsko efikasne pumpe

Tapflo pumpe serije TC baziraju se na standardnim Tapflo membranskim pumpama na vazdušni pogon, ali opremljene paketom pod nazivom LEAP® Tehnologija.

 

 Opširnije 

 

TC Intelligent pumps

PE & PTFE serija

Tapflo pumpe napravljene od polietilena (PE) ili teflona (PTFE) su odgovarajuće za rukovanje gotovo svim vrstama tečnosti, bilo da su one viskozne, hemijski agresivne ili sadrže u sebi čvrste materije.

 

 Opširnije 

 

PE & PTFE pumps

Metalna serija

Kompaktan i jednostavan dizajn su karakteristični za ovu seriju pumpi. Dostupni materijali su aluminijum, liveno gvožđe, nerđajući čelik i teflonom presvučeni aluminijum.

 

 Opširnije 

 

 
 

Sanitary pumps

Sanitarna serija

Tapflo serija sanitarnih pumpi je posebno dizajnirana kako bi zadovoljila zahteve prehrambene, farmaceutske i kozmetičke industrije.
 

 

nbsp;Opširnije 

 

Pharmaceutical pumps

Farmaceutska serija

Seriju farmaceutskih pumpi, odobrenu USP VI standardom, pokreće vazduh, za primenu u farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji.
 
 

 

 Opširnije 

 

EHEDG aseptic pumps

EHEDG aseptična serija

Omogućava čist proces rada. Tapflo Aseptična serija pumpi dizajnirana je za rad u farmaceutskoj, biotehnološkoj i prehrambenoj industriji gde se zahteva čist proces rada.
 

 

 Opširnije 

 

Powder pumps

Serija pumpi za praškaste materije

Ekonomično i jedinstveno rešenje. Tapflo pumpa za praškaste materije može obaviti isti zadatak kao i mnogi kompleksni i veliki sistemi. Kompaktan dizajn čini jedinicu prenosivom.

 

 Opširnije 

 

Accessories

Prigušivači pulsacije

Aktivni prigušivač pulsacije predstavlja najefikasniji način otklanjanja varijacije pritiska na potisnoj strani pumpe.
 

 

 Opširnije 

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.