Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

HVS Quattro

 

TIPIČNE PRIMENE

Hrana i piće
paradajz pasta (koncentrat), duplo koncentrovana paradajz pasta, paradajz pire, pulpa od paradajza, koncentrat voća i povrća, voćna pulpa ili baza, koncentrat sosa, glukozni sirup, maltozni sirup, kukuruzni sirup, visokofruktozni kukuruzni sirup (HFCS ) ili glukozno-fruktozni sirup (GFS), zobeni sirup, karamela, puter od kikirikija, pasta od badema, majonez, nugat pasta, čokolada, krema, baza za piće.
Kozmetika i farmacija
kozmetički i farmaceutski vazelin, mast, krema i losion, polučvrsti vosak/parafin, glicerin, ulje, sjaj za usne, maskara, sredstvo za čišćenje lica, maska za lice.
Industrija
Mast, uključujući mast NLGI klase 3 za teške uslove rada, mastilo, boju, smolu, premaze i zaptivne mase.
 

Pojednostavite istovar visoko viskoznih tečnosti sa našim sistemom visoke viskoznosti Quattro tip. Dizajniran je za aplikacije velikog kapaciteta gde se više buradi (obično četiri) skladište na paletama. HVS Quattro vam omogućava da lako prelazite sa jednog bureta na drugi, zahvaljujući našoj revolucionarnoj zglobnoj ruci. Doživite impresivnu stopu uklanjanja proizvoda do 99% što će smanjiti vaše troškove proizvodnje.

Naše HVS Quattro rešenje za pražnjenje buradi uključuje higijensku membransku pumpu sa ugrađenim funkcijama podizanja i spuštanja, dizajniranu za brzo i efikasno pražnjenje buradi od 200 litara. Ovaj mobilni sistem obezbeđuje brzo izvlačenje sadržaja, kao što je dvostruko koncentrovana paradajz pasta, iz bureta za manje od dva minuta, naglašavajući njegovu izuzetnu brzinu i efikasnost u aplikacijama u realnim situacijama.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • Najlakši istovar 4 bureta smeštenih na paleti, jedan po jedan, uz praktičnu zamenu buradi zahvaljujući uključenoj zglobnoj ruci.
  • Brzo pražnjenje buradi: do 400 litara u minuti, u zavisnosti od svojstava tečnosti i potisnog pritiska.
  • 99% uklanjanja proizvoda: ušteda proizvoda zahvaljujući primenjenom poklopcu za struganje.
  • Visoka sigurnost procesa i prednosti uštede vremena: donosi kontrolni sistem.
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.