Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Metalna serija

 
 

TEHNIČKI PODACI

Model Maks.kapacitet
(l/min)
Connections
BSP inv.
T25 26 1/2"
T70 78 3/4"
T120 158 1"
T220 330 1 1/2"
T420 570  2"
T820 820 3"

Kompaktan i jednostavan dizajn su karakteristični za ovu seriju pumpi. Dostupni materijali su aluminijum, liveno gvožđe, nerđajući čelik i teflonom presvučeni aluminijum.

Pumpe od aluminijuma i livenog gvožđa

Za transport pH-neutralnih tečnosti, retkih, gustih, abrazivnih ili sa čvrstim materijama. Pumpe od aluminijuma i livenog gvožđa se koriste u mnogim oblastima: mašinskoj industriji, fabrikama za pečišćavanje, štamparskoj industriji…

Pumpe od nerđajućeg čelika AISI 316

Napravljene metodom izlivanja, garantuju preciznu i finu obradu. Pumpe od nerđajućeg čelika kombinuju izuzetnu mehaničku čvrstoću sa odličnim hemijskim karakteristikama. AISI 316 je otporan na agresivne tečnosti kao što su azotna kiselina i natrijum-hidroksid. Centralna jedinica, koja nije u dodru sa tečnošću, standardno je napravljena od polipropilena (PP) otpornog na koroziju (od drugih materijala samo po zahtevu)..

ATEX-om sertifikovane pumpe

Sve metalne pumpe su dostupne u protiveksplozivnim ATEX verzijama. Opremljene su sa priključkom za uzemljenje i provodnim materijalima: centralni provodni deo (AISI 316 na pumpi), membrane od PTFE (provodnik back) ili EPDM(provodnik).

TIPIČNE APLIKACIJE

  • Mašinska industrija: Ulja, masti, rastvarači, voda, rashladne tečnosti, lubrikanti
  • Štampa i boje: Lepak, aditivi, lakovi, mastila, boje, lateks, kiseline, smola, pigmenti
  • Rudarstvo i građevina: Lepila, ugljeni mulj, smeše, rezervoari, odvodnjavanje
  • Keramička industrija: Abrazivi, glazura, voda, emajli, glina
  • Hemijska industrija: Kiseline, baze, alkohol, rastvarači, lateks, emulzije
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.