Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Iskustva

CTH for the distillery industry

Tapflo CTH (centrifugalna higijenska pumpa) montirana na kolica S268X (industrijska kolica) za krajnjeg kupca iz kompanije za proizvodnju alkoholnih pića. Ovaj prilagođeni mobilni sistem ima FDA i ATEX sertifikat.

Kupcu koji proizvodi visoko kvalitetne alkoholne napitke bilo je potrebno rešenje koje se može koristiti za nežan transport alkoholnih mešavina ( baziranih na voću) kao i za recirkulaciju istih u tankovima.

Tapflo ETO tim je dizajnirao i ponudio rešenje sa centrifugalnom pumpom na kolicima i ugrađenim prekidačem koji može da radi u ATEX zoni. Veoma je bitno naglasiti da naš ETO tim ima veoma veliko iskustvo u dizajniranju mobilnih, ATEX rešenja sa veoma pristupačnom cenom

CTH for the distillery industry

Ukoliko Vam je potrebno slično rešenje ili možda prilagođeno rešenje prema Vašim specifičnim potrebama, kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., http://www.tapflo.rs/kontakt

 

MATERIJAL

Brošure o proizvodima:
Mobile solutions for pump units and systemsSLEDEĆE USPEŠNO ISKUSTVO

CTH for the brewery industry

CTH PUMPA ZA PIVSKU INDUSTRIJU

CTH (higijenska centrifugalna pumpa) montirana na industrijskim kolicima za OEM kupce iz pivske industrije.

more

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.