Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

SKID – Prilagođene procesne jedinice

Na osnovu velikog iskustva u projektovanju i proizvodnji, Tapflo nudi širok spektar kompaktnih procesnih pumpnih sistema.

Mi kreiramo jedinice koje su namenjene određenim aplikacijama u određenim industrijskim sektorima. U Tapflo-u pružamo gotovo neograničene mogućnosti razvoja pumpnih jedinica, kako u mehaničkim tako i u oblasti automatizacije.

Pored toga, Tapflo bi mogao preuzeti odgovornost za upravljanje projektima, montažne radove i integraciju sa postojećim sistemima na lokaciji.

Jedinica za istovar IBC kontejnera Sadrži Tapflo T120 pumpu ugrađenu u termoizolacionu kutiju sa upravljačkom jedinicom. Spremna za rad na niskim temperaturama.
Mobilni rezervoar za mešanje i istovar. Tapflo CTV 40-13.5 pumpa za rad u industriji boja.
Jedinica za doziranje i filtriranje etanola: Tapflo TRKS20 pumpa za istovar kontejnera u fabrici lekova, izrada u ATEX-u.
Mobilna jedinica za filtriranje: Tapflo TRKS20 pumpa za istovar kontejnera u fabrici lekova, izrada u ATEX-u.

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.