Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Higijenske pumpe

 

CTX H - higijenska serija

Pemijum serija Tapflo pumpi sa superiornim performansama. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, kompaktnom i pouzdanom dizajnu, CTX pumpe osiguravaju dugotrajan rad rad bez kvarova i zastoja.
 
 

 

Opširnije

 

Serija CTH

Serija CTH

CT pumpe su otvorene ili poluotvorene jednostepene centrifugalne pumpe. Proizvedene su od mehanički čvrstog materijala - nerđajući čelik AISI 316L. Ove pumpe odgovarju na zahteve različitih industrija. Pored toga, CT serija je i dalje dostupna po veoma povoljnim cenama.

 

Opširnije

 

Serija W+

Serija W+

W + pumpe je familija centrifugalnih sanitarnih pumpi sa vrlo širokim poljem primene, karakterišu ih visoka efikasnost sa maksimalnim radnim prednostima i minimalnim troškovima životnog ciklusa.
 
 

 

Opširnije

 

 

CTXS-H - samousisna

Thanks to its self-priming capability, the pump can be used in situations where a dry suction lift is necessary.
 
 
 

 

 Opširnije 

 

CTS-H - samousisna

CTS-H - samousisna

CTS pumpa je odlična alternativa našoj standardnoj CT pumpi, kada je potrebna samousisna funkcija. CTS je samousisna centrifugalna pumpa otvorenog impelera, proizvedena od nerđajućeg čelika AISI 316L.
 

 

Opširnije

 

WS+ samousisna

WS+ samousisna

Samousisna Ws+ pumpa je dizajnirana za CIP čišćenje i transport drugih tečnosti koje sadrže vazduh i penu. Jedinstven dizajn smanjuje potrošnju energije i nivo buke korišćenjem visoko efikasnih impelera koji se mogu podešavati kako bi zadovoljile specifične zahteve klijenata.

 

Opširnije

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.