Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Potapajuće pumpe

Tapflo potapajuće pumpe su dizajnirane za širok spektar primena. Nudimo pumpe za odvodnjavanje ravnih površina, kanalizaciju, odvodnjavanje izvorskih, kišnih i podzemnih voda kao i mulja i mulja koji sadrže čestice. Sve naše potapajuće pumpe obezbeđuju performanse, pouzdanost i jednostavnost korišćenja koje su vam potrebne kada pumpate tečnosti koje se uglavnom sastoje od vode.

 
 

Kada vam je potrebna potapajuća pumpa?

Potapajuća pumpa se može koristiti kao stacionarno rešenje za pražnjenje vode kada se dostigne određeni nivo tečnosti ili kao mobilna pumpa za evakuaciju koja je laka za upotrebu kada treba da se rešite neželjene vode ili mulja I to:

  • Na gradilištima
  • Kod bušenja bunara
  • U prostorijama za odvodnjavanje
  • Kod kanalizacionih aplikacija
  • Kod sakupljanja kišnice
  • Prilikom navodnjavanja
  • Za izvlačenje industrijskih voda
  • Za kućnu upotrebu (kod poplava)

Potapajuće Tapflo pumpe u ponudi

Nudimo drenažne pumpe, kanalizacione pumpe, pumpe za odvodnjavanje i pumpe za mulj i blato. Naše drenažne pumpe mogu da dreniraju do nivoa vode od 1 mm na ravnim površinama, a naše pumpe za kanalizaciju imaju veliki slobodan prolaz koji im omogućava da lako odlažu tečnost koja sadrži čvrste čestice i vlaknaste materijale.

Kada treba da pumpate izvorsku vodu, kišnicu, podzemnu vodu i vodu koja nosi pesak, naše pumpe za odvodnjavanje će obaviti posao, a većina modela ima mogućnost kontrole nivoa za ekonomičan i automatizovan rad.

Pri pumpanju vode koja sadrži abrazivne materijale, naše pumpe za mulj i blato se odlično ponašaju. Opremljene su polu-vorteks radnim kolom i mešalicom od jake legure hroma kako bi se smanjila začepljenja.

Za zahteve za ponudu za bilo koju seriju naših potapajućih pumpi slobodno kontaktirajte vašu lokalnu Tapflo kancelariju.

Drainage pumps

Pumps for complete drainage of flat surfaces where sump is not availbale. For example rooftops, parking lots, facilities and cellars

Draingage pump SPT tapflo

SG SERIES - DRAINAGE PUMP

Drainage pump that can drain down to as low as 1 mm water level

 

 View Product 

 

Muljne pumpe

Pumpe za mulj, blato, bentonit i pesak koje nose vodu koje se često koriste u rudnicima i kamenolomima, izgradnji tunela, industrijskoj preradi I kod radnih mašina.

 

Slurry pump SFA tapflo

SFA Serija – Muljne pumpe

Efikasna i kompaktna pumpa za blago zamućenu vodu

 

 Opširnije 

 

Slurry pump SBA tapflo

SBA Serija – Muljne pumpe

Muljna pumpa za teške uslove rada sa polu-vorteks radnim kolom i mešalicom.

 

 Opširnije 

 

 

Pumpe za odvodnjavanje

Pumpe za odvodnjavanje izvorske vode, kišnice, podzemne vode, vode za prenos peska koje se najviše koriste u rudnicima i kamenolomima, građevinarstvu, izgradnji tunela, industrijskoj preradi i kod radnih mašina.

Draingage pump SK tapflo

SK Series – Pumpe za odvodnjavanje

Kompaktan dizajn, izuzetna izdržljivost koja se najviše koristi u građevinarstvu

 

 Opširnije 

 

Draingage pump Sb tapflo

SB Serija – Pumpa za odvodnjavanje

Savršena pumpa za opštu namenu sa mogućnostima kontrole nivoa

 

 Opširnije 

 

 
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.