Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Opcije Sanitarne serije

 
 

Grejne komore

Grejne komore se koriste kada proizvod koji se transportuje, mora da održava specifičnu temperaturu, visoku ili nisku, tokom čitavog procesa rada. Medijum za grejanje ili hlađenje kontinuirano cirkuliše kroz komoru. Grejna komora pokriva sve delove pumpe koji su u dodiru sa tečnošću. Dostupno za sve pumpe sanitarne serije.

Dostupni za veličine: T80, T125, T225, T425

 

HEATING JACKET
 

Ventil klapna za fluide sa česticama većeg promera

Klapne, dostupne u sanitarnoj seriji, idealne su kod aplikacija za transport većih materija i onih delikatne čvrstine. Princip nežnog rukovanja održaće delikatne materije neoštećenim.

Modeli koji su dostupni sa klapnama:

  • T80 (maks.veličina materije 18 mm)
  • T125 (maks.veličina materije 18 mm)
  • T225 (maks.veličina materije 44 mm)
  • T425 (maks.veličina materije 44 mm)
  • T825 (maks.veličina materije 100 mm)
FLAP VALVES FOR BIG SOLIDS
 

Magnetni podizači kugličnog ventila

Magnetni podizači kugličnog ventila su ugrađeni u sanitarnu seriju membranskih pumpi , kako bi se omogućilo njihovo pražnjenje bez skidanja sa instalacije, a kada nijedna druga opcija isušivanja nije dostupna. Rotiranje pumpe više nije potrebno.

MAGNETIC BALL LIFTERS
 

Kontra-prirubnice

U cilju lakšeg priključivanja pumpe na instalaciju, Tapflo je dodao čitav spektar kontra-prirubnica sanitarnoj seriji. Odgovaraju, kako standardnim priključcima sa tri spojnice, tako i opcionim DIN11851 i SMS 1145 priključcima.

COUNTER-CONNECTIONS

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.