Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

LPG 50/250 model

 
 
Model LPG 20/250
Maks. kapacitet, m3/h: 7.5
Maks. dif. pritisak, bar: 28
Maks. viskoznost,cSt: 100
Temperaturni opseg, °C: -40 do +220

Pumpe za LPG 50/250 su horizontalne, samo-usisne, višestepene pumpe sa NPSH indukcionim bočnim stepenom. Pogodne su za transfer tečnosti koje ne sadrže čvrste ili abrazivne materije. NPSH indukcioni stepen omogućava pumpi da radi u uslovima otežanog usisa pri NPSH manjem od 0,5 m.

Paleta se sastoji od 6 veličina, svaka sa 1 do 8 hidrauličnih segmenata/stepena, čime se postiže optimalan raspon, osiguravajući da odabrana pumpa zadovoljava potreban kapacitet i napor.

Pumpe serije LPG 50 / LS imaju segment koji zadržava tečnost u kućištu pumpe kako bi se izbeglo pokretanje na suvo i kako bi se kontrolisao nivo tečnosti u pumpi. Ovaj dizajn je posebno razvijen za rukovanje tečnostima pod pritiskom pare ili prilikom pumpanja iz podzemnih rezervoara.

Opcije

  • Opcije priključaka: DIN ili ANSI 150 i 300 prirubnički priključak
  • Može se ugraditi by-pass (PB / PC serija) kod primene za TNG
  • Može se opremiti senzorom nivoa tečnosti kod podzemnih aplikacija
 
 

>

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.