Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Pumpe sa flexibilnim radnim kolom (FIP)

 

TEHNIČKI PODACI

Kućište pumpe: Nerđajući čelik, Bronza
Impeler: FDA-approved EPDM, Neoprene, Nitrile
Max kapacitet:  30 m3/h
Max pritisak: 4 bar
Max temperatura: 55 оС
Samousisnost do: 5 m

Fleksibilne impeler pumpe FIP serije se primenjuju u većini industrija za širok spektar aplikacija, zahvaljujući mnogim jedinstvenim karakteristikama kao što su: povećani radni pritisak, poboljšano kućište pumpei osovinski zaptivač, impeleri od novih materijala.

FIP pumpe ne stvaraju negativan pritisak i ne zahtevaju punjenje ukoliko se u tečnosti koja se transportuje nalazi gas ili vazduh. Jedinstveni dizajn svodi troškove održavanja i čišćenja na minimum. Poklopac pumpe se lako skida, obezbeđujući potpuni prilaz impeleru. Vreme zastoja u radu je smanjeno i nije potrebno isključivati pumpu sa cevovoda. Dostupni su FDA impeleri namenjeni prehrambenom sektoru.

PUMPE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA ZA HIGIJENSKE APLIKACIJE

U prehrambenim i mlekarskim industrijama, higijena je najvažniji faktor u toku procesa rada. FIP impeler pumpe od nerđajućeg čelika su specijalno dizajnirane za transport mleka i drugih prehrambenih proizvoda i ispunjavaju najstrožije higijenske zahteve.

PUMPE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA ZA INDUSTRIJSKE APLIKACIJE

Dostupne sa krutom prirubnom spojnicom ili konvencionalnim postoljem. Pumpe od nerđajućeg čelika 316 sa BSP il NPT navojima pogodne za nehigijenske aplikacije: hrana za kućne ljubimce (pasta), rasol, flokulanti, deterdženti, uzorkovanje, mulj sa prisustvom vazduha, lepak i farbe na vodenoj bazi, glikol, glicerin, boje itd.

PUMPE OD BRONZE ZA TRANSPORT KOROZIVNIH TEČNOSTI

Pumpa od bronze sa BSP navojima za tečnosti kao što su: slana voda, mineralna ulja, rastvori, aditivi ili abrazivni proizvodi.

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.