Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Iskustva

Демпферы пульсаций


Membranska pumpa sa ugrađenim prigušivačem pulsacije je efikasan način da se eliminišu varijacije pritiska na potisu pumpe kada je prostor za instalaciju ograničen.

Korisnik, kompanija sa Novog Zelanda, je želela da eliminiše pulsaciju na potisu pumpe, obezbeđujući ravnomeran protok i izbegavajući vibracije prilikom prenosa CIP hemikalija u mlekarama.
Molim Vas obratite pažnju da ugrađeni prigušivač pulsacije obezbeđuje bolje prigušenje zahvaljujući tome što je potis pumpe istovremeno i usis prigušivača. Veoma bitno je napomenuti da se ugrađeni prigušivač može implementirati u već postejeće pumpe samo zamenom potisa pumpe sa DTK prigušivačem pulsacije

 

Ukoliko Vam je potrebno slično rešenje ili možda prilagođeno rešenje prema Vašim specifičnim potrebama, kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., http://www.tapflo.rs/kontakt

 

MATERIJAL

Brošure:
Membranske pumpe na vazdušni pogonSLEDEĆE USPEŠNO ISKUSTVO

MEMBRANSKE PUMPE ZA ISTOVAR IBC KONTEJNERA

MEMBRANSKE PUMPE ZA ISTOVAR IBC KONTEJNERA

Membranska pumpa Tapflo T 820 je dizajnirana za istovaranje IBC kontejnera.

 

more

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.