Combi Sump

Pumpna pumpa dizajnirana prema EN 733 (DIN 24255), ISO 5199 - ISO 2858 / EN 22858, API 610 / API 682.

CombiSump je familija centrifugalnih pumpi vetikalne izvedbe gde je telo pumpe je uronjeno u tečnost, dok je motor postavljen iznad ploče, držeći ga dalje od tečnosti. Hidraulički delovi potopnih pumpi koriste ista kućišta I radna kola kao CombiPro, CombiChem ili CombiNorm pumpe, I prema tome su u skladu sa API610 (VS4), ISO2858 (EN22858) i EN733 standardima. Pumpu može biti opremljena standardnim IEC prirubnicom za elektro motor „V1 (IM3011)“ ili definisan od strane korisnika, postavljen na zvono koja je montirana na osnovnu ploču. Snaga se prenosi fleksibilnom spojnicom i dugačkom osovinom. Potisna prirubnica kućišta pumpe je povezana sa potisnom cevi fiksirano osnovnom pločom.

Moguća opcija pogona sa magnetnom sopjnicom koja uveliko ujednostavlja instalaciju I održavanje uporedu sa duplim mehaničkim zaptivačima sa Planom 52 I sl.

Combi-Sump-v

 

POLJA PRIMENE:

Pogodna za čiste ili slabo kontaminirane tečnosti niskog viskoziteta kao što su voda, otpadne tečnosti, proizvodi za čišćenje, hemikalije, ugljovodonici

Koristi se u svim industrijskim aplikacijama, rafinerijama, proizvodnji nafte i gasa, hemijskim, celuloznim, papirnim i vodenim postrojenjima.
Tipične primene uključuju: npr. drenažna pumpa ili ugljovodonični kondenzati

Maksimalni kapacitet 1500 m3/h
Maksimalna visina dizanja 160 m
Maks. temperature likvida: 160° C
Maks.brzima okretanja: 3600 rpm
Maks.pritisak: 16(35) bar

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

 

Dužina pumpe:

do 10 metara

Pogon:

Mogućnost izvedbe sa magnetnom spojnicom

Montažna ploča:

pravougaon, okrugli ili prema specifikaciji kupca PTFE LIP SEAL ili KETRIDŽ ZAPTIVAČ za konstrukciju otporne na paru ili izvedbe pod pritiskom

Materijali:

Sivi liv, Nodularni liv, Bronza, AISI 316 I Nerđaju I čeli sa sadržajem Nikla, Duplex materijali

Materijal kliznog ležaja:

SiC-SiC

Usisni filteri I usisni produžetak po posebnom zahtjevu

Cast iron, Nodular cast iron, Bronze, Stainless steel, Stainless steel alloys, Nickel based alloys, Duplex

SELEKCIONI GRAFIKON

CombiSump

TIP RADNOG KOLA

Combi-Sump-v

Zatvoreno radno kolo

Čiste tečnosti

Combi-Sump-v

Poluotvoreno radno

Slabije kontaminirana tečnost ili neabrazivne suspenzije.

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.