Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Iskustva

Oil and fat collection

Oil and fat collection

Kupac, jedna od vodećih kompanija za odlaganje tečnog otpada koristi Tapflo jedinicu za prikupljanje ulja i masti iz razičitih kontejnera.

 

Ulje se isporučuje kupcima u različitim kontejnerima za različite namene, za restorane,komercijalne kuhinje i industrijska postrojenja. Problem koji smo trebali da rešimo jeste da prevaziđemo sitne i krupne abrazivne ostatke koje se nalaze u uljima. Tečnost je često kontamirana ubrusima, aluminijumskim folijama i drugim kuhinjskim otpadom.


Zahtev je bio da se dostavi mobilni samousisni sistem koji je u mogućnosti da radi na suvo i transportuje tečnost sa česticam kao i veoma viskoznu tečnost.

Ukoliko Vam je potrebno slično rešenje ili možda prilagođeno rešenje prema Vašim specifičnim potrebama, kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., http://www.tapflo.rs/kontakt

 

MATERIJAL

Brošure o proizvodima:
Membranske pumpe na vazdušni pogon

Centrifugalne pumpeSLEDEĆE USPEŠNO ISKUSTVO

MEMBRANSKE PUMPE SA UGRAĐENIM PRIGUŠIVAČEM PULSACIJA

Membranska pumpa sa ugrađenim prigušivačem pulsacije je efikasan način da se eliminišu varijacije pritiska na potisu pumpe kada je prostor za instalaciju ograničen.

more

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.