Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

PSD model

 
 
Model PSD
Maks. kapacitet, m3/h: 42
Maks. dif. pritisak, bar: 40
Maks. viskoznost,cSt: 100
Temperaturni opseg, °C: -40 do +220

Opcije

  • Opcije priključaka: DIN ili ANSI 150 i 300 , prirubnički priključak
  • Može se ugraditi by-pass (PB / PC serija) kod primene za TNG

PSD modeli su samousisne, multifunkcionalne, horizontalne, višestepene pumpe sa modularnim dizajnom i koriste se za transfer tečnosti bez čvrstih ili abrazivnih čestica.

PSD model je posebno dizajniran za zahtevne aplikacije u industriji. Karakteriše ga veoma miran i uglađen rad sa čistim, gustim ili agresivnim tečnostima.

PSD modele čine 6 različitih veličina sa 1 do 8 segmenata/stepena za svaku veličinu u skladu sa zahtevanim kapacitetom i pritiscima. Ova vrsta pumpi radi tiho.

Karakteristike

Asortiman se sastoji od 6 veličina, svaka sa 1 do 8 hidraulična segmenta/stepena, pri čemu se dobija optimalan raspon, osiguravajući da odabrana pumpa zadovoljava potreban kapacitet i napor
Raznolikost primene sa 48 različitih veličina kućišta
Samousina moć do 740 mbar
Transfer tečnog gasa
Modularni hidraulični dizajn omogućava lako održavanje
Materijali visoke otpornosti za teške uslove rada
Dizajn pumpe je pogodan za svaki tip zaptivača (zaptivne pletenice, jednostruki mehanički zaptivač, dvostruki mehanički zaptivač)
Visok pritisak pri malom kapacitetu
Mogu se kombinovati različite vrste materijala (liveno gvožđe, nodularni liv i nerđajući čelik)
 
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.