Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Iskustva

Tapflo metalna serija membranskih pumpi na vazdušni pogon:

Kompaktan, uglađen i jednostavan dizajn je uobičajen za ovu seriju. Broj delova je smanjen na neophodan minimum. Aluminijumske pumpe se najčešće nalaze u sledećoj primeni:

  • celuloza i papir (lepkovi, natrijum silikat, boje i titanijum oksid, uzorkovanje)
  • industrija boja (boje na bazi vode i rastvarača, mastila, lakovi, lepkovi, lepkovi i rastvarači)
  • tretman otpadnih voda

Membranske pumpe – sjajno rešenje u industriji pakovanja

Dugovečne membrane:

Tapflo membrane su kompozitne konstrukcije, odlične za kontinuirani rad u teškim uslovima, sa potpuno glatkom površinom u kontaktu sa tečnošću. Ovaj dizajn omogućuje lako čiščenje i ne postoji mogućnost curenja. Dostupne su u različitim materijalima, kao što su EPDM, NBR, FKM, PTFE, PTFE TFM™ 1705b, kako bi zadovoljili sve zahteve. Naše membrane mogu postići preko 80.000.000 ciklusa.

Membranske pumpe – sjajno rešenje u industriji pakovanja

PTFE membrane:

PTFE ili PTFE TFM™ 1705b sloj na membrani formira zatvorenu površinu za tečnost. Integrisano potporno jezgro od lakog metala i armirano ojačanje tkaninom ispunjavaju visoke zahteve za čvrstoćom. Oba materijala imaju glatku površinu što rezultira odličnom površinom koja se ne lepi, savršena za boje, mastila, pigmente i lepkove. PTFE TFM™ 1705b membrane imaju odličnu mehaničku čvrstoću zbog smanjene deformacije pod opterećenjem i boljih osobina zamora pri savijanju. Niža poroznost i propustljivost čine ga savršenim izborom za prodorne tečnosti kao što su rastvarači.

Membranske pumpe – sjajno rešenje u industriji pakovanja

PTFE premaz:

Opcioni PTFE premaz na aluminijumskim pumpama služi kao nelepljiva površina savršena za lepkove i druge lepljive tečnosti. Takođe, pruža dodatnu mogućnost čišćenja, poželjnu pri pumpanju više boja, mastila i pigmenata jednom pumpom.

Membranske pumpe – sjajno rešenje u industriji pakovanja

Filter presa:

Tapflo pumpe za filter presu su kompaktne jedinice koje se mogu montirati direktno na filter presu. Dizajn i funkcionalnost omogućavaju korisniku direktno presovanje suspenzije, do 16 bara. Jedinica dolazi sa ojačanjem kućišta, eksternim pojačivačem pritiska koji čak može udvostručiti ulazni pritisak i vazdušnim ventilom visokog pritiska

Membranske pumpe – sjajno rešenje u industriji pakovanja

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.