Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Iskustva

Metal Diaphragm Pump for chemical industry

Membranske pumpe sa GUARDIAN sistemom (praćenje stanja odnosno probijanja membrane), koji obuhvata pneumatska creva, set za uzemljenje usklađen sa zahtevima krajnjeg korisnika – kompanije specijalizovane za proizvodnju i skladištenje hemikalija na terminalima.

Prilagođena mobilna pumpa je dizajnirana za istovar tankera i transport ugljen disulfida. Da bi se smanjila cena transporta ( od Evrope do Australije) jedinica je zapakovana na standardnu paletu, opremljena je sa demontirajućom ručkom kao i ventilima na usisu i drenažnim ventilima. Tokom konstruisanja Tapflo ETO tim je bio fokusiran na jednostavnosti upotrebe i bezbednom radu u ATEX zoni , što je perfektno izvedeno.

Pumpa sama po sebi ima nekoliko bezbednosnih karakteristika. Prva od njih, pumpa je od nerđajućeg čelika i usklađena je sa ATEX normama, što znači da se može koristiti sigurno u zoni 1. bez rizika od generisanja potencijalnih izvora zapaljenja. Pored ovoga pumpa je opremljena sa sistemom duplih membrana. Ovo je najsofisticiraniji sistem koji se može aplicirati u bilo koju Tapflo membransku pumpu. U potpunosti je pneumatski i u skladu sa ATEX-om. Sistem duplih membrana omogućava da pumpa odmah stane po probijanju membrane čime se ne štiti samo unutrašnjost pumpe nego se sprečava da radni fluid iscuri i zagadi okolinu pumpe.

Metal Diaphragm Pump for chemical industry

Ukoliko Vam je potrebno slično rešenje ili možda prilagođeno rešenje prema Vašim specifičnim potrebama, kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., http://www.tapflo.rs/kontakt

 

MATERIJAL

Brošure o proizvodima:
Mobile solutions for pump units and systems

Membranske pumpe na vazdušni pogonSLEDEĆE USPEŠNO ISKUSTVO

CTH for the distillery industry

PUMPA CTH ZA DESTILERIJU

Tapflo CTH (Centrifugal hygienic pump) mounted on troll S268X (industrial trolley) for a final customer for the distillery industry.

more

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.