Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

PSC model

 
 
Model PSC
Maks. kapacitet, m3/h: 42
Maks. dif. pritisak, bar: 40
Maks. viskoznost,cSt: 100
Temperaturni opseg, °C: -40 do +220

Opcije

  • Opcije priključaka: DIN ili ANSI 150 i 300 , prirubnički priključak
  • Može se ugraditi by-pass (PB / PC serija) kod primene za TNG
  • Može se opremiti senzorom nivoa tečnosti kod podzemnih aplikacija

PSC modele čine horizontalne i samo-usisne pumpe sa NPSH indukcionim bočnim stepenom. Pogodne su za tečnosti koje ne sadrže čvrste ili abrazivne materije. NPSH indukcioni stepen omogućava pumpi da radi u uslovima otežanog usisa pri NPSH manjem od 0,5 m.

Paleta se sastoji od 6 veličina pumpi, svaka sa 1 do 8 hidrauličnih segmenata tj. stepena, čime se postiže optimalan raspon, osiguravajući da odabrana pumpa zadovoljava potreban kapacitet i napor.

Pumpe serije PSC / LS imaju segment koji zadržava tečnost u kućištu pumpe kako bi se izbeglo pokretanje na suvo i kako bi se kontrolisao nivo tečnosti u pumpi. Ovaj dizajn je posebno razvijen za rukovanje tečnostima pod pritiskom pare ili prilikom pumpanja iz podzemnih rezervoara.

Karakteristike

Asortiman se sastoji od 6 veličina, svaka sa 1 do 8 hidrauličnih segemnata, pri čemu se dobija optimalan raspon, osiguravajući da odabrana pumpa zadovoljava potreban kapacitet i napor
Raznolikost primene sa 48 različitih veličina kućišta
Samousina moć do 740 mbar
Nizak NPSHr
Rukovanje tečnim gasom
Modularni hidraulični dizajn omogućava lako održavanje
Materijali visoke otpornosti u kritičnim uslovima (teškim uslovima rada)
Dizajn pumpe je pogodan za svaki tip zaptivača (zaptivne pletenice, jednostruki mehanički zaptivač, dvostruki mehanički zaptivač)
Visok pritisak pri malom kapacitetu
Mogu se kombinovati različite vrste materijala (liveno gvožđe, nodularni liv i nerđajući čelik)
 
 
 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.