Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Vesti

 

Revolucionarna rešenja za pumpe na 66. međunarodnom sajmu tehnike

66. međunarodni sajam tehnike koji se održava u Beogradu, Srbija, je poznata međunarodna platforma za razmenu ideja iz širokog spektra tehnoloških oblasti u mnogim industrijama poput proizvodne delatnosti, hidraulike i pneumatike.
66 međunarodni sajam tehnike koji se održava u Beogradu

 

Pozivamo vas da, od 21. do 24. maja, istražite naš štand (1419) i uverite se u stručnost naših iskusnih stručnjaka za pumpe.

 

Zakoračite u budućnost inovacija uz Tapflo na 66. međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu! U svetu u kome tehnologija oblikuje naš svakodnevni život kao nikada pre, Tapflo stoji na čelu, isporučujući sofisticirana rešenja oblikovana da zadovolje rastuće potrebe tržišta pumpi. U kompaniji Tapflo prihvatamo brz tempo tehnološkog napretka nudeći raznovrstan portfolio proizvoda i stvarajući prostor za dijalog sa klijentima. Naša posvećenost prilagodljivosti i usredsređenost na potrebe klijenata čine nas spremnim da odgovorimo na promene u industriji. Iskusite snagu našeg odeljenja Tapflo Solutions, specijalizovanog za instalacije pumpi koje se prave po pojedinačnim zahtevima. Od prehrambene do hemijske industrije, farmacije i šire, naše pumpe nalaze raznovrsnu primenu u različitim sektorima.

 

Optimizacija proizvodnih procesa sa Tapflo inovacijama u pumpama

Dakle, kako Tapflo pumpe poboljšavaju proizvodne procese i povećavaju efikasnost? To je lako zamisliti fokusirajući se na naš najprodavaniji sistem HVS Quattro. Koristeći ovu instalaciju, možete pojednostaviti ispuštanje visoko viskoznih tečnosti. Projektovana je za primene velikog obima gde se na paletama drži više (obično četiri) bureta. HVS Quattro vam omogućava da lako prelazite sa jednog bureta na drugo, zahvaljujući našoj revolucionarnoj zglobnoj ruci. Doživite impresivnu stopu uklanjanja proizvoda do 99%, koja smanje troškove proizvodnje. Treba vam još primera? Hajde da obratimo malo više pažnje na dinamičnu prehrambenoj industriju ili destileriju koja nastoji da unapredi svoje proizvodne metode. Imajući Tapflo uz sebe, u stanju su da unaprede svoje poslovanje ako izaberu naše higijenske membranske pumpe sa ATEX odobrenjem. Naš brend takođe ima mnogo zanimljivih rešenja za industriju mleka. Serija membranskih pumpi Tapflo Aseptic nudi razne prednosti kao što su jednostavno čišćenje i drenaža, suptilno pumpanje, širok spektar tipova priključaka i što je veoma važno higijenske površine. Ovi uređaji imaju EHEDG sertifikat, imaju materijale sa FDA i USP VI odobrenjem i mogu imati ATEX sertifikat.

 

Zakaži sastanak

 

Bezbedan prenos hemijski korozivnih tečnosti

A kako rešiti pitanje prenosa hemijski korozivnih i toksičnih tečnosti? Naša kompanija ima rešenje i za to. Tapflo CTM centrifugalne pumpe na magnetni pogon su savršen izbor za hemikalije, tretman vode, demineralizaciju ili proizvodnju hemikalija. One će podržati vašu industriju sa hermetičkim sistemom i magnetnim prenosom energije. Tapflo je više od pumpi. Zaronite dublje u našu ponudu i otkrijte svet inovacija, od DT serije aktivnih prigušivača pulsiranja, filtera ili IBC miksera. Sa Tapflo Group, mogućnosti su beskrajne, a budućnost svetlija nego ikada pre.

 

Tapflo međunarodni sajam tehnike koji se održava u Beogradu 2024

Tapflo međunarodni sajam tehnike koji se održava u Beogradu 2024

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.