Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

DXO & DXC

 
 
Protok: do 110 m3/h
Pritisak: do 48 bar
Temperature: od 0 °C – 150 °C

TIPIČNE APLIKACIJE

  • Tretman vode
  • Hemijska industrija
  • Prerada otpadnih voda i mulja
  • Industrija papira
  • Morska industrija
  • Poljoprivreda

DXO & DXC SERIJA - DIAMOND SERIJA

DX serija higijenskih pumpi predstavlja vrhunsko rešenje za prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku i kozmetičku industriju.

Kompletni sanitarni dizajn, u skladu sa standardima EHEDG i 3A, osigurava maksimalnu sanitarnu zaštitu.
Ove pumpe su najbolje ocenjene za ”CIP” i ”SIP”. Geometrija pumpi dizajnirana je posebno za omogućavanje lakog pražnjenja i izbegavanje mrtvih zona. Svaka komponenta proizvodi se s najvišim stepenom završne obrade i najveće čistoće.

DXO SERIJA

Higijenske pumpe sa otvoreno kardanskim spojkom.

Ovo je rešenje sa najboljim sanitarnim karakteristikama zahvaljuju ći dizajnu ku ćišta i rotiraju ćih delova bez mrtvih zona i stagnacije.
Podmazivanje spoja garantuje siguran rad i za neabrazivne tečnosti. Performanse se značajno poboljšavaju kada pumpate razna maziva

Otvoreni spoj sa superiornim svojstvima sanitarne zaštite. Ovaj spoj je posebno jak zahvaljuju ći dimenzijama dizajniranim da obezbede njegove performanse uprkos nedostatku podmazivanja sa određenim proizvodima.
Najveća korist se odnosi u brzom održavanju, jer za montažu i demontažu nije potreban nikakav alat, sredstvo za zaptivanje ili podmazivnje.

DXC SERIJA

Higijesnka pumpa sa pinom, standard za DN seriju.

Ovo rešenje kombinuje odlične sanitarne karakteristike zahvaljuju ći dizajnu i ku ćištu bez mrtvih zona i stagnacije, zajedno sa performansama pin zgloba koji je patentiran u Diamond seriji.
Podmazivanje trna ne zavisi od proizvoda koji se pumpa, pa je pogodno i za abrazivne tečnosti.

Spoj sa pinom, kao srce jednostruke vijčane pumpe, je najbolje rešenje ovog tipa na tržištu. Nudi veće trajanje, pouzdanost i troškove održavanja, uspevajući da kombinuje ekstremnu kompaktnost bez premca.
Njegova posebna proizvodnja omogućava podelu aksijalnih opterećenja i obrtnog momenta u različitim elementima, što ga čini jedinstvenim. Da bi se izdržao visok pritisak u kućištu pumpe do 12 bara, pin morabiti hidraulički izbalansiran.

 

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.