Tapflo
BROŠURE & UPUTSTVA

Izmenjivači toplote

 

 

Na našem tržištu Vam nudimo sledeće serije izmenjivača toplote

Potpuno zavareni izmenjivači toplote (hibridne ploče)
Rastavljivi pločasti izmenjivači toplote - industrijski okviri
Lemljeni pločasti izmenjivači toplote
Jedinice za daljinsko grejanje
Rastavljivi pločasti izmenjivači toplote - sanitarna izvedba
Cevasti izmenjivači toplote
Hoblovani izmenjivači toplote - VT+

Naša kompanija nudi veliki izbor ekonomičnih, visoko efikasnih i pouzdanih izmenjivača toplote. Oni se mogu uspešno koristiti u različitim procesima i aplikacijama: počev od visokih temperatura i visokog pritiska, npr. u hemijskim i petrohemijskim postrojenjima, do higijenskih aplikacija u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji.

Područja primene:

Prehrambena i mlekarska industrija Industrija nafte i gasa
Petrohemijska i hemijska industrija Energetika
Grejanje, ventilacija i klimatizacija Proizvodna industrija
Nautika Farmaceutska i higijenska industrija

Sa sposobnostima hlađenja i grejanja, izmenjivač toplote predstavlja operativno srce mnogih procesa u prehrambenom, mlekarskom, farmaceutskom, kozmetičkom i industrijskom sektoru. APV’s proizvodni program obuhvata pločaste, cevaste i mnoge druge izmenjivače toplote. Sistemi za infuziju i ubrzgavanje su takođe dostupni. Pločasti izmenjivači toplote obuhvataju bezbednosne tandem ploče za poboljšanje integriteta proizvoda, zavaren par za upotrebu sa agresivnim medijima i lemljene jedinice za hlađenje, HVAC i daljinsko grejanje. APV ploče izmenjivača toplote su dostupne u različitom spektru dzajna i oblika i u više od 60 različitih veličina, kako bi izmenjivač toplote u potpunosti odgovarao traženoj aplikaciji. Najveći ram može da primi do 1000 ploča, time stvarajući oblast razmene toplote od više od 2000m2.

Izmenjivači toplote—sistem koji vrši prenos toplote kroz toplotni provodnik do hladnog (koji treba da se ugreje). Toplotni provodnici mogu biti gasovi, pare i tečnosti. U zavisnosti od svrhe upotrebe izmenjivača toplote, isti mogu da se koriste kako za grejanje tako i za hlađenje. Sa sposobnostima hlađenja i grejanja, izmenjivač toplote predstavlja operativno srce mnogih procesa u prehrambenom, mlekarskom, farmaceutskom, kozmetičkom i industrijskom sektoru.

O Nama.Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.