Dodatna oprema i pribor

Uzupełnienie naszej oferty stanowiID podające media do rurociągów procesowych.

Naša ponuda je dopunjena pumpnim jedinicama, industrijskim kolicima, zvučnim i toplotnim izolacijama, SKID tehnološkim sistemima, mikserima ostalim dodacima. Imajući u vidu raznolike potrebe naših klijenata, nudimo ne samo standardan asortiman, već i pojedinačna specijalna rešenja u skladu sa vašim potrebama.

Naš asortiman obuhvata jedinice pumpi različitih snage i dimenzija. U mogućnosti smo da isporučimo motore za svaku standardnu pumpu dostupnu u našoj ponudi. Ako u našoj standardnoj ponudi ne možete pronaći rešenje koje zadovoljava vaše potrebe, bavićemo se predlogom projekta i realizacijom po vašim pojedinačnim zahtevima.

Takođe pružamo širok spektar namenskih proizvoda za zaštitu pumpi od oštećenja. To mogu biti termička sa čvrstom izolovacionom konstrukcijom, zvučna izolacija za komfor usluge.

Mogućnost izrade mobilnih pumpi proizvedene u našoj fabrici. Pružamo rešenja koja će povećati udobnost i bezbednost rada, kao što su stacionarni i mobilni sistemi za istovar medija iz rezervoara ili buradi, IBC kontejnera.

Imamo u ponudi sistem za kontrolu nivoa tečnosti, koja takođe povećava radnu bezbednost jer omogućavaju pokretanje ili zaustavljanje pumpe na određenom nivou medijuma u rezervoarima. Ne sadrže električne komponente i zbog toga se mogu uspešno koristiti i u eksplozionoj zoni ATEX.

Takođe pružamo gotove ili projektovane za specifičnu primenu, precizne sisteme doziranja, automatizovane stanice za doziranje i SKID sisteme visokog pritiska koji potiskuju likvid u procesne cevovode.

Detaljan opis može se naći u pojedinačnim podkategorijama. Ako imate pitanja ili nedoumice, kontaktirajte nas.

Oslony 02

TOPLOTNA I ZVUČNA IZOLACIJA

ROZL 2

SISTEMI ZA ISTAKANJE

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.