EN12953-6 (DIN 4752) i (DIN 4754) – Termalno ulje

 

CombiTherm

CombiTherm osigurava ujednačenu temperaturu procesa, istovremeno čuvajući ležajeve i mehanički zaptivač od štetne visoke temperature. CombiTherm je tako dizajniran da nema potrebe za spoljnim hlađenjem kada se koristi u okviru zadatih parametara. Specijalna čaura, ležajevi i pozicija zaptivača smanjuju cirkulaciju temperature duž dužine pumpe. Tako se značajno smanjuje temperatura na površini zaptivača i ležaja I osigurava bezbedan rad.

CombiThem

POLJA PRIMENE:

Razne aplikacije sa termičkim uljem: OEM sistemi, održavanje temperature u opremi sa plaštom Pomorski i plutajući sistemi: Grijači u spremnicima za gorivo i predgrijavanje goriva, grejanje tereta i proizvoda, proizvodnja pare; Hrana: Pećnice, prženje ribe, destilacija masnih kiselina i glicerina, omekšavanje masti, čips, mleko u prahu; Bitumen: Proizvodnja asfalta, putevi i krovovi; Guma i plastika: Brizganje, PVC traka, umetna vlakna; Hemikalije: Mešalice, reaktori, sušare, polimerizacija, plastika; Papir i drvo: valjci od kalendara, karton, veš mašine, sušilice, podne ploče i drveni paneli; Cirkulacija tople vode visoke temperature: Bolnice, sistemi grejanja

Osnovne karakteristike

 
Potis: od DN 32 do DN 125
ISO 7005 PN16 ~= EN1092-2
Maksimalni radni pritisak: 16 bar
Protok: do 400 m3/h
Diferencijalni napor: do 160 m
Temperatura: Termo ulje: 350°C
Vruća voda: 190C
Materijali: Nodularin liv
Radno kolo sivi livi, AISI316

Selekcioni grafikon

CombiPrime

OPCIJE MONTAŽE

CombiChem

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.